Zoeken

Een tussenjaar met coaching…Waar moet je dan aan denken? Hoe ziet die coaching er dan uit.....


Tijdens de coaching workshops gaan we nadenken over de reis van zelfontwikkeling, authenticiteit en doen we oefeningen om erachter te komen wie je werkelijk bent en wat het beste bij jou past om verder in je leven te gaan doen.


Je zult meer gaan ontdekken over je eigen persoonlijkheid, we verdiepen ons in ons ego, hoe ons ego onze gedachten kan manipuleren, beperken en verstoren en hoe je weer contact kunt maken met je ware essentie.

Vanuit NLP-coaching technieken zal je leren om je geest te domineren door efficiënt en constructief beheer van je gedachten, waarbij je het mentale model onderzoekt dat je hebt opgebouwd, van waaruit je je realiteit creëert.


Uit technieken van “The Work” zullen we leren begrijpen wat overtuigingen zijn, hoe ze gevormd worden hoe ze je beperken in het leven maar beter nog hoe ze je versterken in het leven. Je leert je mind bewust te herprogrammeren met wijze informatie en de waarheid.


We zullen onze normen en waarden bewust gaan definiëren doormiddel van een reeks dynamieke oefeningen. We ontdekken wat je het meest waardeert in het leven, en hoe je beslissingen kunt nemen in overeenstemming met je authentieke essentie. Je “echte” ik.De wijsheid van het lichaam


Verder zullen een of twee keer in totaal aan yoga en mindfulness doen en je kunt dit zelf aanvullen als je voelt dat dit goed bij jou past. Maar door de yoga en minfulness oefeningen zullen we de lichaamsdimensie verkennen door ademhalingsoefeningen, stretching en ontspanning om sereniteit, balans en nuchterheid te vinden. En een blijvend welzijn te ontwikkelen.


Kom uit de comfortzone


Door middel van theater oefeningen die we alleen in onze kleine persoonlijke groep zullen doen, leer je je verdedigingsmechanisme kennen en blokkades en eventuele emotionele trauma’s te ontdekken die jou ervan weerhouden om te groeien tot wie je werkelijk bent.


Tijdens het gehele coaching proces blijven we veel evalueren en zal je met elkaar werken maar ook met je Spaanse coach Pilar, gespecialiseerd in energiewerk en theatercoaching. En je coach Christa gespecialiseerd in NLP-technieken, yoga en mindfulness en persoonlijke ontwikkeling.Door deze coaching mogelijkheden wordt jouw tussenjaar project in Valencia enorm nuttig. Naast dat je de Spaanse taal leert, internationale vrienden voor het leven maakt, op jezelf in het buitenland woont, leer je jezelf helemaal kennen om na het project een mooie keuze te kunnen maken voor wat je verder wilt gaan doen in je leven. Of meer vanuit je echt ik kunt gaan leven. Lees hier meer over het tussenjaar project.


Volg Christa op instagram: @lavidacoaching of @chris.yogavida, waar je haar yogalessen of informatie over het tussenjaar project vindt.

25 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven