Zoeken

Hoe ziet een coachingstraject van "La vida" eruit?

Bijgewerkt op: 3 apr. 2021

Wacht jij op iets dat jouw gelukkiger maakt? Wacht je tot de pandemie stopt en denk je dat je je daarna gelukkiger zult voelen?


De waarheid is, het wachten is het waarschijnlijk niet waard. Het einde van een pandemie, weer kunnen feesten met je vrienden, vrijheid ervaren. Zal voor geluk zorgen, maar waarschijnlijk raak je hier snel weer aan gewend en zul je daarna weer zoeken naar iets nieuws dat je gelukkig maakt.


De oplossing? Stop met wachten. Wetenschap toont aan dat er betere manieren zijn om welzijn en geluk te ervaren. En je kunt hier vandaag nog mee starten.
 

Hoe ziet een coachingstraject met jou eruit?

Het coachingstraject duurt zolang jij wilt dat het duurt. Dit kan dus ook gewoon 1 losse sessie zijn. Maar als jij echt iets wilt veranderen in je leven. Dan raad ik je aan om een traject te beginnen. Een coachingstraject bij “La vida” bestaat uit 5 online sessies. Wat daarna gemakkelijk opnieuw 5 sessies kunnen worden. En misschien wel meer. Je bent dus zelf heel vrij om te stoppen wanner jij wilt. In de sessies videobellen we samen, maar het kan ook e-coaching zijn. (Kijk voor e-coaching onder het tabblad trajecten) Waarin ik jou help om iets of jezelf te veranderen in je leven. Tijdens deze sessies, maak ik gebruik van NLP. NLP staat voor Neuro Linguistisch programmeren, dit klinkt heel ingewikkeld maar eigenlijk is dit de studie die gedaan is om onze onbewuste binnenwereld en ons gedrag te onderzoeken. Je leert zintuigelijk waarnemen; wat gebeurt er op bepaalde momenten als je aan iets hoort of aan iets denkt. Waar komt dit vandaan en hoe kun je bepaalde patronen (gedrag) in je leven doorbreken? Want zo makkelijk gaat dat meestal niet.

We gaan kijken hoe jij je meer kunt voelen, precies zoals jij je wilt voelen. Voordat we een route uitstippelen van waar we naar toe willen werken. Is het eerst belangrijk om te kijken: Waar sta ik nu? En dan pas waar wil ik naartoe. Valkuilen in persoonlijke ontwikkeling zijn dat je alles tegelijkertijd wilt doen. We zullen praten over in hoeverre jij in staat bent om met angst en stress om te gaan. En hoe we dit misschien kunnen verbeteren.


"We kunnen problemen niet oplossen op hetzelfde niveau van denken waar we ze gecreëerd hebben." - Albert Einstein

Bovenstaande quote is van Einstein. En hij heeft gelijk. Dit betekent dat je vaak iemand anders nodig hebt om met je mee te kijken. Ik kan met je meekijken, hoe wij samen jouw problemen kunnen oplossen. Samen is altijd beter dan alleen. Wil je eerst even ervaren hoe het is om met mij "online" te praten. En misschien heb je wel wat vragen? Dit kan altijd. Boek dan een proefsessie in.

53 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven