Zoeken

"De maandag anti-winter-lockdowndepressie-meditatie"

Vanaf maandag 21 december t/m maandag 11 januari a.s. Iedere maandag een online zoom meditatie van 20u tot 20:30. Deze meditatie is bedoelt om samen met andere jongeren rust in ons hoofd te creeren en aan self-care te doen. Heb je vragen mail of app mij gerust. De meditaties zijn volledig gratis en ik zou zeggen: probeer het gewoon eens een keertje uit. Nog nooit gemediteerd, helemaal goed. Dan is dit de tijd dat je iets nieuws probeert.


Mail of app mij voor de zoomlink. Ik hoop jullie te zien tijdens 1 van de "Maandag-anti-winter-lockdown-depressie-meditatie" te zien."Oh en nee, ik ga niet tussen de palmbomen met 25 graden zitten mediteren met jullie. Ik ben ook gewoon in Nederland dan. Maar we kunnen die palmbomen en die zon altijd visualiseren."


Vul het contactformulier onder aan de pagina in voor vragen. Ik beantwoord ze graag.

45 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven