Screenshot_2020-10-21-10-54-08-24_edited.jpg
La-vida-Over-Chris-e-coaching.jpg

Hey, ik ben Christa!

Ik wil je graag helpen! Misschien heb je wel vragen over een thema in je leven. Weet je niet zeker of je op het juiste pad bent. Misschien over je studie? Of wil je wel gewoon weten hoe je als persoon kan groeien en wat je volgende stap is. Of hoe je gelukkiger kan worden of om kan gaan met je angsten.

Ben ik altijd gelukkig? In alle eerlijkheid, nee. Niet altijd. Wel heel veel meer dan een aantal jaar geleden. Maar ik ben nieuwsgierig. Ik heb weer levenslust en ik ben nieuwsgierig naar mijn verdriet. Ik ben nieuwsgierig naar de toekomst. En ik wil jou helpen. Helpen om misschien ook vanuit het donker het licht te vinden, zoals ik dat zelf heb gedaan. 

Ik ben 32 jaar oud, woon momenteel in Spanje. En heb de nodige levenservaring opgedaan om me in veel verschillende situaties en mensen in te leven. Ik werk graag met mensen. En dan vooral met jongeren. Ik ben uit mijn depressie gekomen omdat ik mentor was van een klas op een MBO school. Daar had ik de kans om mijn studenten te helpen. Het gevoel dat ik voor een ander echt iets kon betekenen in het leven gaf mij kracht, rust, doorzettingsvermogen en levenslust. 

Vanuit verschillende opleidingen en cursussen zoals onder andere; lerarenopleiding, NLP basis coach opleiding, The science of wellbeing cursus van Yale University en een Trauma sensitive yoga opleiding voel ik dat ik genoeg kennis en expertise heb opgedaan om jongeren te coachen. 

Het coachen doe ik dus vanuit zowel kennis als eigen levenservaring. Hiermee komen we samen tot jouw diepste kern en kan je eindelijk echt de stappen maken die jou verder kunnen helpen. Geen onnozele dingen, maar echt werken tot jouw diepste waarheid, de verbinding met jezelf en de verbinding tussen body & mind.

 

Nieuwsgierig naar hoe ik jou zou kunnen helpen? Contact me gerust of kijk onder testimonials om te zien hoe anderen de samenwerking met mij hebben ervaren. 

 

Stuur me een berichtje voor een kennismakingsgesprek of whatsapp.

Liefs, Christa      

Whatsapp logo website.png

Mijn favorieten

Een van mijn grootste hobby's is lezen. Hier in Valencia begint mijn boekenkast al aardig vol te raken, maar ook in Nederland heb ik nog veel boeken staan. Ik word ook wel eens de bibliotheek van mijn vrienden genoemd. Graag deel ik mijn lievelingsboeken met je.

120336161_2461776824122130_9144141996846040376_o.jpg

Door mijn achtergrond als yoga- en meditatie docent kom ik vaak in contact met yoga producten. Graag deel ik mijn favorieten met je.